Dr. Havas Csilla – Havas Művészeti Ügynökség és Galéria
szeptember 9, 2022
Kovács-Gyutai Alexandra és Kovács Péter – Mizaru Coffee Manufactory
szeptember 9, 2022

Barczi Krisztina – CIB Bank

 

Barczi Krisztina, a CIB bank miskolci fiókjának vezetője válaszolt a BCC-vel kapcsolatos kérdéseinke, mint az egyik legrégebbi tag az egyik miskolci csoportban. 2015 szeptemberében érkezett az első reggelire hozzánk.

  • Miért csatlakoztál a BCC-hez?

2015 nyarán az egyik ügyfelünk, aki akkor már BCC tag volt, megkeresett, hogy szívesen meghívnának egy üzleti találkozóra, amit örömmel fogadtam. A Bankom részéről eleve elvárás volt, hogy akvizíció miatt keressük az új ügyfeleket, így támogatta is a fiókvezetőket, hogy különböző üzleti klubokban vegyünk részt. Több fiókvezető kollégám más városokban már részesei voltak a BCC vagy más üzleti kluboknak, és ők is megerősítették a döntésemet.

  • Mi a legjobb dolog a BCC tagságodban?

Kompetens emberekkel, döntéshozó cégvezetőkkel találkozunk kéthetente, nem a helyettesükkel, alkalmazottjukkal. Nagyon jó, személyes kapcsolatok alakulnak ki és a régebbi tagokkal is megmarad az élő, egymást segítő kontakt, akik még most is ajánlanak ismerőseiknek, akkor is, ha már nem találkozunk rendszeresen. A kiépített bizalmi kapcsolat megmaradt.

  • Mennyi bevételt generált Neked a BCC tagságod?

Nálunk ez egyértelműen nyomon követhető és kimutatható. Jelölnöm kell a központunk számára azokat a megkötött üzleteket, melyek a BCC-nek köszönhetően jöttek létre. Minden éves megújítás előtt megkérdeznek, hogy szeretném-e fenntartani a tagságomat, ami eddig sohasem volt kérdéses. Ezt követően megvizsgálják, hogy az új üzleti megállapodások mennyi bevételt generáltak a Banknak. Eddig ez minden évben jelentősen meghaladta a tagsági díjat. Ennek köszönhetően lehetek már 6 éve ennek a különleges klubnak a tagja. 

  • Miért ajánlanád másoknak?

Egyrészt azért, mert olyan cégvezetőkkel találkozom, akik döntéshozók, és akikkel talán máshol nem volna alkalmam találkozni, talán nem ismernénk meg egymást sosem. Másrészt nagyon jó kapcsolatrendszert lehet kialakítani, persze ehhez az is szükséges, hogy rendszeresen, személyesen Én legyek ott a találkozókon. Figyelek arra, hogy ez mindig megvalósuljon, mert szerintem ezt csak így lehet működtetni. Ha valakinek pénzügyekkel kapcsolatban kérdései vannak, engem megtalál a reggeliken. 

  • Miért szeretsz hozzánk járni?

Nagyon jó kezdeményezésnek tartom például az úgynevezett üzemlátogatásokat, azokat a kötetlen találkozókat, ahol lehetőségünk van arra, hogy közelebbről megismerjük egy-egy BCC tag munkáját, konkrétan a munka végzése helyszínén.

cib.hu