Samarjay Péter – White Elephant Media
szeptember 14, 2018
Kollár Attila – Szegma Csoport
január 18, 2019

Immáron a 3. szezont tölti cégünk a BCC kötelékében. A csatlakozásunk előtt több hasonló céllal működő üzleti klub rendezvényét sikerült meglátogatnunk és egyértelműen a BCC üzleti reggelin éreztük magunk a legjobban. Könnyed, nyitott és jó hangulatú csoportokat nézhettünk meg, ahol már vendégként is több ajánlást is kaptunk, már is furcsa volt, a korábbi tapasztalatokhoz képest. Mivel cégünk termelésirányítási rendszer fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik, nem voltam benne biztos, hogy ez számunkra ideális formátum lehet az új üzletek kötésére, de nagyon biztatónak tűnt a két próba
A csatlakozást követően néhány alkalmon belül megtartottam első 10 perces prezentációmat, mely után kapta egy ajánlást, ami 15 milliós bevételt eredményezett a cégünk számára. Mostanra több olyan együttműködő partnert adott számunkra a BCC, akivel folyamatos kapcsolatban vagyunk és több taggal közös termékeket is létrehoztuk. Pl: Varicontroll Bt.-DTA IPAR 4.0 adatgyűjtő megoldás, Cerebra Kft.- Közös vállalatirányítási megoldás. A pályázatírónk szintén a BCC köreiből került ki Szabó Bence az Europályázat Kft tulajdonosa.
A BCC legnagyobb hozadéka, hogy a networking szemléletet beépítettük az üzleti modellünkbe, így a BCC-től függetlenül is egyre gyakrabban üzleti ajánlások útján jutunk el az újabb potenciális ügyfelekhez.
Ajánlani tudom mindenkinek, aki egy jó hangulatú társasághoz szeretne tartozni és folyamatosan építeni a cégét valamint a saját kapcsolatrendszerét.

Baksai Mihály
Kereskedelmi vezető
DanubiSoft Kft.