Árvay Angelika – Árvay Család Pincészet
március 1, 2020
Növekedj a válságban is!
április 9, 2020
Az ember megelőlegezi a bizalmat, amit vissza fog kapni

⭐ Reinhardt Norbert (Grenke Zrt.) tagunkat arról kérdeztük, hogy kinek ajánlaná a BCC tagságot:"Azoknak ajánlom, akik éreznek hasonló nyitottságot magukban, mint amivel a BCC-ben fognak találkozni. Akik szívesen és jószándékkal nyitják meg a kapcsolatrendszerüket. Mert ezen múlik minden.”És, hogy mi az, amit nem kérdeztünk, mégis kiderült?Nézd meg a videót és megtudod! 🎥 😊=====================================✪ BCC HUNGARY – MAKE BUSINESS, HAVE FUN! ✪#bcc #bccuzletireggel #uzletireggeli #businessbreakfast #networking #networkmarketing #entrepreneurlife #business #entrepreneur #businessnetworking #businessevent #businessreferrals #bcchugary👉 Próbálj ki egy üzleti reggelit kötelezettség mentesen.Jelentkezés: https://bcc-hungary.hu/uzleti-reggelire-jelentkezes/

Közzétette: Üzleti reggeli – 2019. június 4., kedd


A megelőlegezett bizalom különösen fontossá válik, mikor üzleti kapcsolatokról van szó.

Tagjaink üzleti reggeliken találkoznak, ahol megismerhetik egymást és tevékenységeiket. Van lehetőség a személyesen kapcsolatot építeni és a kötetlen beszélgetésekre is. Ezen rendszeres találkozók adnak alapot a kapcsolati háló bővítésére és a bizalom kialakulására.

Egy üzleti klub, ahol nem kell rezzenéstelen, feszült arccal várnod a kongatásra, egy hely ahol lehetsz önmagad.

“Azoknak ajánlom, akik éreznek hasonló nyitottságot magukban, mint amivel a BCC-ben fognak találkozni. Akik szívesen és jószándékkal nyitják meg a kapcsolatrendszerüket. Mert ezen múlik minden.
Reinhardt Norbert - Grenke Zrt.

Próbálj ki egy üzleti reggelit kötelezettség mentesen. Katt ide a részletekért!