Rönky Balázs- RBL Marketing
július 13, 2017
Vollner Judit – Kommunikációs instruktor, tréner, drámapedagógus, színész
január 11, 2018

4 éve vagyunk BCC tagok, mert egyfelől több céggel közösen működünk stratégiai partnerségben, másrészről pedig számunkra kiemelten fontos, hogy jó hangulatban kötessenek üzletek és ez itt megtalálható.

Az Asesor Consulting Kft. pályázatírással és projektmenedzsmenttel foglalkozik. Az igények bővülésével folyamatosan szélesítjük tanácsadói tevékenységünket mind az adott területen dolgozó, nagy tapasztalattal rendelkező kollégák bevonásával, mind saját, eddig is végzett tevékenységeink kamatoztatásával.

Cégünk több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, mellyel ügyfeleinket segítjük. Igyekszünk új környezetbe helyezni a XXI. századi színvonalú ügyfél-kiszolgálást.

Az Asesor Consulting Kft. csapata olyan, különböző szakterületen dolgozó tanácsadókból áll, akik nemcsak a hazai és közösségi pályázati rendszereket ismerik, hanem sokéves tapasztalattal rendelkeznek az adott területen.

Magyarország európai uniós tagságával a magyar gazdasági, nonprofit szervezetek és magánszemélyek számára rendelkezésre álló uniós támogatás hatékony felhasználása, illetve a közösségi pályázatokon való aktív és eredményes részvétel mindannyiunk közös érdeke.