Szervezetfejlesztőként én 2016 decemberében csatlakoztam a BCC nyíregyházi csoportjához. Az egyik fontos célom volt, hogy a fejlesztési projektjeim során a lehető legjobb szakembereket tudjam ajánlani.

Én azt vallom, hogy ehhez a referenciák, a személyes tapasztalat és jó esetben a közelebbi ismertség nagyon hasznosak. Az üzleti reggeli jó lehetőségnek tűnt arra, hogy közelebbről megismerjem a térség vállalkozóit. Már az első alkalommal új gondolatmenetek indultak el bennem, olyan kapcsolatépítési lehetőségek, amikre korábban nem gondoltam. Ajánlásokat az általam ismert cégekhez könnyen tudtam adni és több új ismeretség született már ezekből.

Másik célom, hogy a bemutatkozásom során közelebb hozzam a cégvezetőkhöz egyedi tevékenységemet. Eleinte kevés ajánlás érkezett az irányomba, de ez nem vette el a kedvemet, hiszen a bemutatkozásomon is volt mit csiszolni. Hála az Egy perces bemutatkozás képzésnek most már bárkinek, bárhol képes vagyok a munkámról röviden és tömören nyilatkozni. Köszönet érte Bartucz Lászlónak és az inspiráló csapatnak!

Alig néhány találkozó után lehetőségem volt több cégvezető céljaihoz kapcsolódva végigkísérni változási folyamataikban. Az első megrendelésem 3 hónap után érkezett. A közös munka végén egy különleges, újító szemléletű vállalkozó határozottabb célokkal, átláthatóbb szervezettel és pénzügyileg is eredményesebb csapattal haladt tovább. Egy különleges családi vállalkozás mindkét tagjával élményekkel teli projekten vagyunk túl.
Legyen szó egy néhány órás helyzetfelmérésről vagy több hónapon át tartó fejlesztési projektről, a legnagyobb érték a közös munkánkban a bizalom. Az üzleti reggeli egy kitűnő szűrő a számomra, mert azok a cégvezetők akik fontosnak tartják a kapcsolatépítésnek ezt a formáját sokkal nyitottabbak az újdonságok felé és hosszú távra terveznek. Sok hozzám hasonló vállalkozót ismertem meg, akikkel a munkán túl is kialakultak kapcsolatok. Igazi gyöngyszemekre találtam rá! 🙂

Röviden összefoglalva, a BCC üzleti reggeli egy éves tagdíja számomra 4 hónapon belül megtérült!

Nincs más teendő, mint csatlakozni és csinálni!

Mindenkinek sok sikert kívánok ahhoz, hogy a BCC adta minden lehetőséget maximálisan ki tudja használni!