fbpx
Tomasovszky Márton – MagNet Faktor Zrt.
2018-03-09
Alapképzés 1. Bartucz László – 1 Perces Bemutatkozás
2018-04-11
Mindet mutat

Tulipán Erika – Optimum Finance Kft.

Három évvel ezelőtt csatlakoztam a BCC debreceni csoportjához. Mint pénzügyi szolgáltató –alkusz-, különösen fontos volt számomra az ügyfélköröm minőségbeli bővítése, valamint a profi szakemberek továbbajánlása a meglévő ügyfeleim felé.
Az üzleti reggeli nagyon jó lehetőség, hogy megismerjem a térség vállalkozóit, személyes kapcsolat alakuljon ki közöttünk, egymásról folyamatosan tudjunk referenciákat adni. A reggeli nekem feltöltődést is jelent, mert kéthetente egy rövid időre kiszakad az ember a hétköznapokból és hasonló vállalkozókkal találkozik, akikkel megbeszélheti az aktualitásokat.

Mindenkinek szüksége van biztosításokra. Számos biztosító kínálja termékeit a piacon. Az internet korában egészen könnyen intézhetjük ilyen ügyeinket. Funkcióját valóságosan betöltő biztosítást azonban csak átgondoltan, helyes információk birtokában és megfelelő piacszűrést követően köthetünk, ehhez pedig olyan szakember kell, aki helyes kérdéseket vet fel az átgondoláshoz, megfelelő tudással bír a kellő információ megosztásához és jól ismeri a biztosítási piacot.
Cégünk szakemberei ezt nyújtják 2009 óta ügyfeleiknek. Az egyedileg megtervezett, és folyamatosan aktualizált kockázatkezelési stratégiákban hiszünk.

KAPCSOLAT