fbpx
Jurassza Zsófia- Fotográfus
2018-02-26
Tulipán Erika – Optimum Finance Kft.
2018-03-26
Mindet mutat

Tomasovszky Márton – MagNet Faktor Zrt.

A MagNet Faktor Zrt, egy, a forgóeszköz finanszírozási termékek között kevéssé ismert formával foglalkozik: a faktoringgal.

Ennek lényege, hogy B2B üzleti partnerek közötti 8-360 napos fizetési határidejű számlákat, a számla kibocsájtását követő 0-2 napon belül kifizetjük az eladónak a vevő helyett. Amikor a számla lejár, akkor pedig a vevő fizeti ki részünkre. Védelmet tudunk nyújtani arra az esetre is, ha a vevő nem fizet. Szolgáltatásunk külföldi partnerek részére is igénybe vehető.

Ami megkülönböztet bennünket a versenytársaktól:

Jellemzően 2-5 napon belüli döntés és szerződéskötés, majd folyósítás;
Mi megyünk az ügyfélhez, nem neki kell bejönni hozzánk;
Több évtizedes szakmai tapasztalat;
Ideális felépítés: MagNet Bank a többségi tulajdonos; lapos szervezet, kiemelkedő rugalmasság.

Azért éri meg BCC-tagnak lenni, mert értékesítésünk legnagyobb aránya személyes ajánlásokon keresztül érkezik, melynek egyik forrása a BCC. Már vendég státuszban sikerült üzletet kötni 70 m Ft kihelyezést, évekkel ezelőtt. Több meglévő és folyamatban lévő ügyletünk van ebből a csatornából. Egyes beszerzéseket is a BCC-n megismert partnereken keresztül bonyolítunk. Ugyanakkor a networking egy hosszútávú folyamat, a gyümölcs nem feltétlenül azonnal jelentkezik, de aki jól csinálja egy életen át működtetheti és élvezheti üzleti előnyeit.

KAPCSOLAT