2016. végén kaptam meghívást az első Üzleti reggelimre. Fiatal vállalkozóként nyitottam álltam a témához. A második reggeli után egyértelmű volt a tagság kiváltása. Vállalkozásunk fő profilja a webfejlesztés, weboldalak, webáruházak készítése, egyedi rendszerek fejlesztése. Az első néhány reggeli a bizalmi kapcsolatok kiépítéséről és a szakmaiság alátámasztásáról szólt. Közben baráti kapcsolatok alakultak ki tagokkal és 1 hónap után meg is született az első sikeres üzlet. Azóta folyamatosan együtt dolgozunk, és több megrendelés is érkezett a csoport kapcsolatain keresztül.
A reggeliken egyesülő kapcsolati tőke nagyban hozzá járult ahhoz, hogy tudjuk fejleszteni a vállalkozást. Könnyen talál az ember ügyvédet, könyvelőt, grafikai és reklám szakembert, ami a mai világban mondhatni a vállalkozás első védvonala.
Viszont egyértelmű, hogy a BCC nem csak az üzletről szól. Nagyon jó 2 hetente kiszakadni a minden napi mókus kerékből és olyan emberekkel találkozni, akik hasonló problémákkal küzdenek a minden napokban. A tegeződő baráti viszony sokat segít, hogy a kommunikáció zökkenő mentes legyen, a tagság pedig nem csak ezeken a reggeliken tart össze. Segítjük egymás munkáját a hétköznapokban is, rendszeres találkozunk így egyre erősebb a bizalmi szál.