Rönky Balázs

Rönky Balázs vagyok, az RBL Marketing tulajdonos, ügyvezetője és online marketinggel foglalkozunk. Segítünk partnereinknek az interneten költséghatékonyan elérni a célcsoportjukat, és segítjük őket abban, hogy az elért célcsoportból, minél több érdeklődő, vevő és törzsvásárló váljon.

A célcsoport minden cégnél más és más: van, aki vevőket keres webáruházához, van, aki munkatársakat akar toborozni, van olyan partnerünk, aki azt szeretné elérni, hogy az ő egyetemére felvételizzenek a diákok, és volt, aki azt szerette volna elérni, hogy minél többen töltsék le a mobil applikációjukat. Mindegyik feladatra nyitottak vagyunk, és szívesen kipróbáljuk magunkat új terepen is, hiszen az online marketing folyamatosan változik. Otthon vagyunk a Google Adwords, Facebook, Instagram, LinkedIn kampányokban, írunk szöveget, készítünk online videókat, és felépítünk és üzemeltetünk e-mail és marketing automatizációs rendszereket.

A BCC-vel 2016 őszén találkoztam, vendégként vettem részt egy üzleti reggelin. Korábban már részt vettem más üzleti klubbokban, de vagy az a klub nem volt jó, vagy én nem értettem a lényegét, de nekem nem volt szimpatikus. Most viszont az első találkozó után fel kellett tennem magamban a kérdést, mert megfogott a találkozó hangulata, racionális tematikája: megéri az éves tagdíj? Ki tudom termelni?

A tagság mellett döntöttem, és nem bántam meg.

A csoport tagjai nagyon különbözőek, ahogy a meghívott vendégek is. De ami közös bennük, bennünk, az pont elég ahhoz, hogy ne csak jól érezzük magunkat a közös reggelik alkalmával – ahonnan én mindig elkések -, hanem segítsük építeni egymás üzleti kapcsolatait, és nyitottan, falak nélkül fogadjuk tagtársaink üzleti ajánlatait.

Azonban a BCC nekem nem csak az üzleti reggelit jelenti, hanem annak a napnak a kezdő programját, amit 100%-ban kapcsolatépítésre használok fel. Az üzleti reggelin kezdek, és utána sorra látogatom meg a BCC-s és nem BCC-s partnereket 1-1 kávéra, közös ebédre.

Megérte-e?

Fél év telt csak el a tagságom kezdete óta, és nekem már megérte. Nem biztos, hogy minden szakmára, iparágra igaz ez, pláne ez a gyorsaság, hiszen online marketingre mindenkinek szüksége van, akinek vállalkozása van, de arra mindenkit bíztatok, hogy használja ki a 2 alkalmas ingyenes lehetőséget, és utána döntsön belátása szerint.