BCC olyan bizalmi kapcsolati üzleti rendszer, amibe ha energiát, időt és nyitottságot teszel bele, akkor a vállalkozásodat hatalmas léptekkel növekedésnek tudod indítani.

Ez az üzleti csoport önzetlenül segít a másik üzlet társának azzal, hogy megnyitja előtte a kapcsolat rendszerét. Azért működik jól, mert ismerjük a másikat, tudjuk hogy a szakmájában profi és ez által megbízunk egymásban, és az általunk hozott vendégekbe is így sokszor előfordul, hogy már vendég státuszban olyan ajánlást kapunk, ami a tagdíj többszörösét visszahozza. Azt mondom, hogy egy olyan befektetés ami, ha teszünk, érte ott vagyunk, a reggeliken akkor rövidtávon elenyészőnek tűnik a tagdíj érte. Nekem 8 hónap alatt sikerült.

BCC olyan, nekem mint egy jól strukturált pókháló. Ami számomra azt jeleni, hogy a kiindulási pont a vállalkozásomban. A BCC-vel vagyis a bizalmi kapcsolatokkal mind stratégia mind üzleti partnerek együtt működésével ez a pókháló egyre nagyobb és erősebb. Mert a jó üzletek bizalmi és személyes kapcsolatokon nyugszanak.(Fél éve vagyok tag, de lassan ezzel a pókhálómmal egy oroszlánt is meg tudok fogni.)