fbpx
Oszlánczi Réka – Creppy PalacsintaHáz
2018-07-16
Nagy Magdolna – Hello Future Kft.
2018-08-06
Mindet mutat

Mlinárik Márton – Ingatlan48.hu

Amikor ezeket a sorokat írom, lassan másfél éve vagyok BCC tag. Sokáig nem profitáltam forintban mérhető módon a tagságomból. Mivel az én bizniszem nem egy gyors lefolyású dolog (ingatlan értékesítés), ezért nem is számítottam másra. De lett marketingesem (Rönky Balázs, Rbl marketing www.rblmarketing.hu), lett új irodakoordinátorom (Balázs felesége, Eszter), és van, aki rendben tartja a számítógépeinket (Vörös Mihály, Arendszergazda Kft. www.arendszergazda.hu).

Első sorban azért kezdtem a BCC-be járni, mert úgy érzem el vagyok merülve a saját vállalkozásomban és világomban, és a kapcsolati tőkém mára nem áll másból, mint ex-kollégákból, tanítványokból, akik sok esetben még a konkurensemmé is válnak. Jó érzés kéthetente “feljönni kicsot a felszínre” és hasonló gondolkodású emberekkel eszmét cserélni, akik más bizniszben dolgoznak, és így más nézőpontokkal rendelkeznek.

És most jöjjön a lényeg:
Másfél év után az elmúlt két hétben 2 üzletet sikerült lezárnom a BCC-nek köszönhetően, amivel kb 10x-esen térült meg a tagsági díj. Egy 105MFt értékű ingatlan adásvételét sikerült nyélbe ütni, és az üzlet alapját képező információt Az online ügyfélszerzô rendszerünk biztosította (köszönet Rönky Balázsnak). Ezen kívül egy másik BCC tag, Vollner Judit (www.adjhangotmagadnak.hu) lakását sikerült értékesítenem. Ez utóbbihoz kaptam videó referenciát is, íme:

Szóval nekem megéri BCC tagnak lenni, ajánlom mindenkinek!

KAPCSOLAT