Trendieb.hu

Lassan egy éve vagyunk tagok a BCC-ben. Kezdő vállalkozásként csatlakoztunk a csapathoz, ami igen csak jó döntésnek bizonyult.

Sok segítséget kaptunk. A fejlesztésekben és a helyes irány megtalálásában is támogattak minket. Mint mindenkinek nekünk is sok döntést kellett és kell is meghoznunk, de a Tagság kiváltása volt az egyik legjobban megtérülő döntésünk.

Hogy alátámasszam a fentieket: Megalapítottuk a Trendieb.hu-t, aminek célja olyan kézművesek, művészek, szakemberek összefogása volt, akik átérzik kutyák iránti szeretetünket, és akik minőségi kézzel/szívvel készített, kutya divat-kiegészítőinket gyártják vásárlóink számára. Nem kis munka és nem kevés ajánlás kellett ahhoz, hogy összeálljon egy ilyen csapat. De 301-es csoport segítségével minden sokkal könnyebben ment. Az első pillanattól fogva elárasztottak minket ajánlásokkal, – hiszen kinek nincs kutyaőrült ismerőse, ha nem maga az –, de partnerekben is bőven volt választék. Csoporttársaink közül kerültek ki: az arculatunkat megtervező csapat, az üzleti coach, time management, üzleti tanácsadónk, fotós (kutya és marketing fotóink), IT beszállító (kamerarendszereinkhez), stb. Valamint többször; vendégek, ajánlás vagy más csoportban lévő BCC tag lett társunk a kutya bizniszben. Pl.: ékszerkészítő, strassz design szakember, bőrműves, program szervező, speciális samponok gyártója és a sor a mai napig minden alkalommal bővül.

De ez az üzleti közösség segített akkor is, és abban, mikor Nagykanizsáról való felköltözésünkhöz kellett támogatás. Lakás és iroda ajánlatokat kaptunk, mikor és hova érdemes mennünk, mivel kihez forduljunk. Nem mellesleg az ügyvédünk is csoporttársunk!

Mai sikereink ennek az üzleti-baráti közösségnek is sikere!

Bár nem hangsúlyozzuk elégé, de köszönjük, hogy csatlakozhattunk a BCC-hez!

 

trendieb-jpg