Mi csupán 9 hónapja csatlakoztunk a BCC -hez, mégis sokszor olyan érzésünk van a reggelik alkalmával, mintha időről-időre régi barátokkal találkoznánk. Két hetente feltöltődni megyünk, motivációt gyűjteni, és új vendégekkel ismerkedni. Szeretjük a bensőséges, közvetlen hangulatot, az egymás iránti elköteleződést, segítséget, na és persze az ajánlásokat.

Profilunk a reklámújságok, kiadványok, katalógusok, plakátok, szórólapok teljes körű nyomdai előkészítése, illetve online bannerek, hirdetések készítése. Jelenleg az egyik legnagyobb hazai áruházlánc számára állítjuk össze heti rendszerességgel​ ezeket az anyagokat, amivel nagyban segítjük, hogy költséghatékonyan hirdessenek, ezáltal minél több terméket értékesítsenek.
A mindennapi rutint igénylő feladatok mellett szeretjük az új kihívásokat is. Tapasztalt csapatunk több cég arculatának kialakításában is részt vett már.
A reggelik során nem csak potenciális ügyfelekkel kerülhetünk kapcsolatba, de sok esetben stratégiai partnereket is találhatunk.