Lassan három éve voltam az első reggelimen, ami egyből felkeltette az érdeklődésem, de nem mondtam azonnal igent, kíváncsi voltam továbbra is, hogy miképp tudom ezt a vállalkozás javára fordítani. A második vendég reggeli az egyértelmű tagságot jelentette folytatásként, mivel olyan helyekre kaptam ajánlásokat, ötleteket, melyekre korábban nem gondoltam.

Segített a vállalkozás fejlesztésében, mind bevételi oldalon, mind kapcsolati tőke oldalon (ami leginkább cél volt), mind pedig probléma megoldási oldalon. Már az első reggelin történt olyan ajánlás, majd flotta dekoráció, ami kamatostól megtérítette az éves tagságokat.
A NagyPR és Nagy és Fiai Kft. nevét, tevékenységét olyan emberekkel sikerült megismertetnem, amit a BCC nélkül nem tudtam volna elérni. Vállalkozás működésében lévő hiányterületet is BCC taggal közösen sikerült megoldani.

A kapcsolati tőke emelésén túl, a sok fejlesztő jellegű együtt gondolkodás és közös beszélgetés mutatott rá új lehetőségre, megoldásokra is a vállalkozás működésben.

A BCC Üzleti Reggelik során olyan mértékben bővült a kapcsolati tőke és az ehhez kapcsolódó megrendelésink száma, hogy a közép távú vállalkozásfejlesztési tervek, rövid távú megvalósítandó feladatokká léptek elő.